Program treninga

CompFit i TeamFit

IMG_6052

Ukoliko imate kompaniju i želite da radite na polju team bildinga svojih zaposlenih,  CompFit može biti jedan od načina da vaši zaposleni ostvare bolju komunikaciju a ne samo putem e-mail-a. Vaši zaposleni prolaze jedni pored drugih svakog dana, sreću se samo u hodnicima, ili se čak i ne poznaju. Ukoliko dođu na CompFit mogu postati trening partneri, mogu se zajendo zabaviti. Dobra komunikacija među zaposlenima je osnov uspešne kompanije. Mi Vam tu možemo pomoći. Funkcionalni fitnes za kompanije ne samo da predstavlja prednost za kompanije već i individualni napredak svakog zaposlenig ponaosob a to znači zadovoljniji život i motivisanija osoba. Jaka kompanija iznutra = jaka kompanija generalno.

FOKUS je na ostvarenju ZAJEDNICE i KVALITETNOG PODUČAVANJA. Kod nas možete očekivati „porodično“ okruženje, prijateljsku energiju i pozitivnu atmnosferu!

TeamFit

Ukoliko držite sportski klub i želite posebne pripreme vašeg tima zasnovanog na povecanju snage, eskplozivnosti, brzine, kardiovaskularne i respiratorne izdržljivosti, repetitivne snage i dr. TeamFit Vam može pomoći u tome. Kondicione pripreme se mogu obaviti i u okviru vašeg prostora od strane naših trenera a naravno i u prostorijama našeg kluba sa našom opremom. Elite funkcionalni fitness zapravo predstavlja profesionalnu osnovu svih sportova. Ono u čemu TeamFit ima prednost u odnosu na ostale pripreme klubova jeste što je svaki trening baziran na malom takmičarskom nadmetanju članova, na taj način podstičemo sportski duh i borbenost, a samim tim i povečanje performansi. Takođe, mentalna čvrstina je veoma važna osobina koja se može izgraditi kod nas i pomoći i bilo kom sportu!