Vesti

Saradnja sa FitPass kompanijom

fitpass-slider-02

Naša misija je razvoj sporta u najširem smislu te reči. Otvoreni smo za sve vidove sportske saradnje, kako bi našim članovima i Nišlijama stvorili što bolje uslove za trening i razvoj sporta. U to ime, postali smo prvi sa juga Srbije kao FUNKCIONALNI FITNESS partneri kompanije FitPass. Naši članovi nas prepoznaju po konstatnom usavršavanju i sve većoj zajednici.

Read More

Legionari planinarski tim

planinarenje

Od samog nastanka kluba, Nemanja Šutanovac je svojom voljom i pozicijom trenera uticao na to da se oformi planinarska ekipa Legionara, pa je tako izvedeno i par akcija u sopstvenoj režiji. Trem, Crni Kamen, Koritnjak, Sokolov Kamen, Mosor.

Read More

Legionari iz Niške Banje oborili 5 balkanskih i 1 evropski rekord

crossfit2

Petoro takmičara niškog kluba Legionari osvojilo je na Prvenstvu Balkana u „power lifting“- u u Sarajevu 14 zlatnih i jednu bronzanu medalju u disciplinama triatlon, benč presu i mrtvom dizanju sa i bez opreme. Nišlije su u bosanskoj prestonici oborili 5 balkanskih i jedan evropski rekord.

Milan Grozdanović proglašen je relativno i apsolutno za najjačeg takmičara u mrtvom dizanju sa opremom. U toj disciplini u kategoriji do 75 kilograma oborio je evropski rekord podigavši 250 kilograma.

Read More