Program treninga

OPEN GYM

DA5A5511

Open gym prestavlja otvorenu teretanu za sve članove koji žele da rade svoje treninge, ne koristeći usluge trenera. Odličan program za usavršavanje slabosti ili za funkcionisanje i razvoj programa snage.

Elite Fitness

DA5A7919

Legionari elite fitness je sportski klub gde su svi nivoi fitnesa dobrodošli i svi treninzi(termini) su vođeni od strane iskusnih trenera.

Read More

LightFit

DA5A5198

Ukoliko želite da smanjite telesnu težinu na najefikasniji način ili ste početnik u sportu a samim tim i u funkcionalnom fitnesu LightFit je pravi program za Vas. Pokrenuće Vaše telo i mišiće na način pogodan za olakšavanje svakodnevnih aktivnosti skakanja, vučenja, guranja, nošenja tereta.

Read More

Weightlifting

IMG_4901

Olimpijsko dizanje tegova. Sastoji se iz dva dizačka pokreta: trzaj i izbačaj. U trzaju, šipka se kreće od zemlje do iznad glave u jendom glatkom pokretu. Kod izbačaja, šipka se podiže sa poda na ramena a zatim preko glave u zaključanom položaju. Ova dizanja su test eksplozivne i funkcionalne snage, u okviru kojeg telo prolazi maksimalni domen kretanja. To znači da radi telo u potpunosti a ne samo neki od delova tela.

Read More

CompFit i TeamFit

IMG_6052

Ukoliko imate kompaniju i želite da radite na polju team bildinga svojih zaposlenih,  CompFit može biti jedan od načina da vaši zaposleni ostvare bolju komunikaciju a ne samo putem e-mail-a. Vaši zaposleni prolaze jedni pored drugih svakog dana, sreću se samo u hodnicima, ili se čak i ne poznaju. Ukoliko dođu na CompFit mogu postati trening partneri, mogu se zajendo zabaviti. Dobra komunikacija među zaposlenima je osnov uspešne kompanije. Mi Vam tu možemo pomoći. Funkcionalni fitnes za kompanije ne samo da predstavlja prednost za kompanije već i individualni napredak svakog zaposlenig ponaosob a to znači zadovoljniji život i motivisanija osoba. Jaka kompanija iznutra = jaka kompanija generalno.

Read More

Personalni trening 1 na 1

DA5A6245 (2)

Individualni funkcionalni trening može biti pravi način da bolje savladate tehniku, pojačate snagu, dobijete program treninga prilagođen samo Vama i Vašim potrebama. Naši treneri Vam nude mogućnost pobošanja bilo koje dela Vašeg zdravlja i kondicije.

Read More