Legionari Kup

Legionari Kup

U organizaciji ’Rotarakt kluba Niš – Konstantin Veliki’ i ’Legionari – Elite Fitness’ centra pozivamo vas na jednodnevni humanitarni turnir koji će se održati u OŠ ’Dušan Radović’ – Niš, 29. septembra 2018. godine.

Prijave počinju od 25. avgusta, a da biste se prijavili potrebno je da pošaljete popunjen formular koji će biti dostupan na sajtu: http://www.legionari.net i http://www.rtc-constantine.org. Popunjen formular proslediti na e-mail adresu: aktiviranje2018@gmail.com

Kotizacija iznosi 1200rsd po učesniku, odnosno 2400rsd po timu, a obuhvata lunch paket, majicu i osveženje. Pobednike takmičenja u sve 3 kategorije očekuju brojne nagrade.

Timovi će se takmičiti u okviru tri kategorije i biće podeljeni po polovima, timovi od dva muškarca, odnosno tim od dve devojke. Kategorije za koje se možete prijaviti su:

  • Elite
  • Scaled
  • Sport

Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih formiraćemo i MASTER kategorije za takmičare preko 35 godina.

Timovi u ELITE kategoriji mogu očekivati sve vežbe i ozbiljnije kilaže.

Timovi u SCALED kategoriji neće imati HS WALK, PISTOLS, MUSCLE UP (bar, ring), HSPU i ne moraju brinuti o velikim kilažama!

Timovi u SPORT kategoriji mogu očekivati BURPEE, KB DL, RUN, SINGLE UNDER, BOX JUMP, KB SWING, ATOMIC SIT-UP, HR PUSH UP, SQUAT, GOBLET SQUAT

Neki od treninga i sama satnica takmičenja će biti naknadno objavljeni!
OČEKUJTE KRAJNJE ZANIMLJIVE TRENINGE I DOBRU ZABAVU! FORMIRAJTE VAŠ TIM I POKAŽITE DA STE NAJSPREMNIJI!

Novac prikupljen od kotizacija za učešće na turniru biće uložen za kupovinu mobilijara za obdaništa u Nišu. Predškolska ustanova “Pčelica” je odmah podržala inicijativu i sastavila spisak 10 najugoženijih obdaništa koja sadrže veoma malo ili nimalo potrebnih sprava u dvorištu za igru i sportsko aktiviranje mališana.

Želimo da uložimo svoju energiju i sredstva i pozovemo druge da nam se pridruže u ovom humanitarnom projektu. Sportskom aktivnošću podržimo rast i razvoj naših najmlađih sugrađana.

 

Preuzmi formular